Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2015 07:23 - Моята карма - сюжетни новини за сериала
Автор: krasi46 Категория: Забавление   
Прочетен: 5159 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 14.04.2015 09:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „Моята карма" е индийски сериал, който се излъчва по Colors TV от 1-ви декември 2008 година и продължава до ден днешен. В момента се излъчва и по Нова телевизия, като от скоро аудиторията може да го следи и по Диема Фемили. По-долу можете да прочетете как се развива сюжетът на сериала в излезлите досега 1549 епизода.
                     http://kliuki.ws/tag/moyata-karma/  

Главните роли в сериала са поверени на Тина Дута, Рашми Десай и Нандиш Сидху. Интересен факт е това, че през 2001 година Нандиш се жени за Рашми, но щастието им приключва бързо и те се развеждат, като им се налага да продължат да си партнират на екрана.

Продукцията разкрива историята на Ичха, която е родена в бедняшки квартал. С желанието да ѝ осигури по-добър живот майка ѝ започва работа като слугиня в богато семейство. Тапася е дъщерята на стопанката на къщата и бързо се сприятелява с Ичха. Твърде скоро бедното момиче научава ценен урок - прислугата никога не би могла да е равна на господарите и да е част от семейството им. Момичетата порастват заедно, но между тях застава не само бабата на Тапася, която „пълни" главата ѝ с неверни слова, но и един богат и красив млад мъж.

Виир е предназначен за съпруг на Тапу, но тя е влюбена в друг - Сид. Ичха е тази, която спечелва сърцето на Виир със своята откровеност, наивност и земно държание. Тапу „подарява" избраният за нея на най-добрата си приятелка. В последствие осъзнава обаче, че тя е „подарила" не само един мъж, но и един „живот", живот, който по право ѝ е принадлежал. Обзета от болна ревност и завист, Тапася заплашва Ичха, че ще се самоубие, ако не се откаже от Виир. Въпреки настояването на Дамини (майката на Ичха), да не се отказва от щастието си, тя отстъпва пред заплахите на Тапу. 

image

След церемонията истината излиза наяве, а излъганият младоженец е съсипан. Обсебена от ревност Тапу се опитва, въпреки всичко да всее раздор между Виир и Ичха.

Ичха е съсипана от мъка, но това не спира най-добрата ѝ приятелка. Тапу убеждава бедното момиче да се омъжи за брата на Виир, който се отнася много зле с нея. Подстрекавайки интриги между двамата, Тапу съумява да провали бракът им. Братът на Виир осъзнава, че е бил пионка в ръцете на интригантката и лъжкиня - Тапася. Разкривайки всичките ѝ машинации, той се самоубива пред нея като се прострелва в главата с пистолета, с който до преди миг е заплашвал лъжкинята. Виир започва да разследва причините довели до смъртта на брат му, докато накрая разкрива измамите на съпругата си. Той се развежда с нея след като я разкрива пред своето и нейното семейство и се жени за злощастната Ичха. Щастието им трае твърде кратко.
image

Тапася предприема отчаяни действия и не може да прости, че е била изоставена и изобличена. Тя всява интриги и раздор между съпрузите, а накрая действията ѝ довеждат до смъртта на Ичха. Злосторницата обаче се измъква безнаказано и не спира да причинява злини.

Минават години. Децата на Тапу и Ичха порастват и се влюбват. В живота им се случват невероятни обрати. Загубен син се намира, една майка се завръща от мъртвите.

Тъй като продукцията все още се излъчва по Color TV не е ясно какъв и кога ще е финалът. Едно обаче е ясно - на аудиторията на „Моята карма" й предстоят мигове, изпълнени с напрежение, радости и съпричастност със съдбите на необикновените герои.



Тагове:   Моята,   сериала,   карма,   сюжет,


Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi46
Категория: Туризъм
Прочетен: 2446564
Постинги: 175
Коментари: 210
Гласове: 841
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930