Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2015 08:41 - Актьорите в индийския сериал на Нова „Малката булка”
Автор: krasi46 Категория: Забавление   
Прочетен: 24735 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 08.01.2015 08:51


 В реалния живот Сидхарт Шукла е фен на интериорния дизайн, а Пратюша Банерджи – активистка срещу насилието

Като възрастни, в ролите на Шив и Ананди се превъплъщават двама от най-популярните индийски актьори – Сидхарт Шукла и Пратюша Банерджи. Освен с участието си в едни от най-популярните риалити формати, двамата са интересни с хобитата си, новите предизвикателства и дори страстите в крикета.
image

34-годишният Сидхарт Шукла започва кариерата си като модел – през 2005 г. печели титлата Best Model of the World в Турция, а след нея следват участия в телевизионни реклами и първи стъпки в актьорството. Сидхарт е известен и със здравословния начин на живот, който води – ставане рано сутрин, редовни тренировки и вегетариантски хранителен режим са сред причините, поради които е един от най-харесваните мъже в Индия. В свободното си време не крие, че се увлича по мода и е истински фен на интериорния дизайн. Спортът също не му е чужд – Сидхарт спортува активно още от ученическите си години, когато играе тенис на маса и футбол. 

imageНай-новото предизвикателство, пред което се изправя екранната му партньорка Пратюша Банерджи, пък е участието в предаването „Индия отвръща на удара” /Savdhaan India – India Fights Back/. Форматът разкрива борбата на Индия срещу престъпността, представяйки действителни житейски истории и лица, станали жертва на насилие. Въпреки сериозната тема, Банерджи с удоволствие се съгласява да стане водещ на формата и дори го определя като „най-добрата възможност, която е имала”. Актрисата е лице на тази част от предаването, посветена на насилието върху жени и опитите им да се преборят с него. Банерджи участва в индийския Dancing Stars, но отпада заради здравословни проблеми. След това влиза в седмия сезон на Big Brother, където отново не успява да стигне до финала.
image

Последната новина около двамата актьори е, че в момента те са... съотборници по крикет. Двамата участват в най-популярното събитие в страната – традиционната Лига по крикет /Box Cricket League/. В нея 60 звезди от индийския шоубизнес се разделят на отбори и застават един срещу друг. Пратюша и Сидхарт са от един отбор, а Пратюша дори е в ролята на посланик на тима. Крикетът е един от най-популярните спортове в свещената страна – не случайно най-високото крикет игрище в света е именно в Индия. Ежегодно лигата по крикет събира най-известните имена в Индия и се превръща в едно от най-значимите събития.
Малката Ананди е само на 8 години, когато семейството й я дава за съпруга в богат индийски род, слагайки край на детството и оставяйки непоправими следи в живота й.
За „Малката булка” казват, че е емоционален портрет на изпитанията, през които преминават децата, принудени да сключат брак в името на традицията и да носят последиците дълго след това. Натоварен със  силни социални послания, сериалът е вдъхновен от истинска история – тази на майката на индийския писател Пуренeду Шекхар, дадена за съпруга на 15 години. Оказва се, че комбинацията от социална злободневност и вълнуващо пресъздадени житейски образи е изключително печеливша формула.
image

Днес „Малката булка” е един от най-успешните сериали в страната на свещената река. Поредицата е носител на най-престижните награди в индийската телевизионна индустрия, а успехът й дори излиза извън границите на родината – историята на Ананди постига изключителни успехи в страни като  Македония, Сърбия, Черна гора и страни от Близкия изток.

Първият епизод на сериала е излъчен през далечната 2008 г. – днес, 6 години по-късно, сериалът продължава да вълнува зрителите и има зад гърба си впечатляващите над 1 500 епизода. 

Действието на „Малката булка” се развива в селския район на Раджастан и проследява изпълненото с трудности пътешествие на едно момиче-булка от детството към живота на жена. Омъжена едва на 8-годишна възраст за също толкова малкия Джагдиш, Ананди навлиза в един нов свят, отчужден и объркан. Откъсната от радостта на детството и семейството си, тя трябва да приеме и да се приспособи към своето ново семейство от непознати, към новите отношения в него, както и да се примири с ролята си на приятелка, любовница и майка, докато все още формира личността си и търси своя път в живота.

image

Младата Ананди се играе от Авика Гор, която благодарение именно на тази своя роля става изключително популярна. През годините тя печели почти всички отличия на Индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля, популярно дете-актьор и други.

Децата актьори в „Малката булка” – Авика и Авинаш – популярни дори в Ню Йорк _ potv.bg

Финалът на Малката булка незавършен! Ето какво ще се случи в сериала




Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi46
Категория: Туризъм
Прочетен: 2449567
Постинги: 175
Коментари: 210
Гласове: 841
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930