Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2013 10:40 - В годината на дървения кон
Автор: krasi46 Категория: Туризъм   
Прочетен: 2934 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.11.2013 10:54


31 януари  2014 г. - започва годината на дървения кон? Китайските години на коня са 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 и 2014.  
Новатор, неуморим откривател, Конят е изключително добър за научна работа. Неспокойният му дух не му дава мира.
Конят е фин и изискан, маниерите му са изтънчени и той е блестящ сред елита на обществото на коктейли и балове. Компанията му е търсена от всички. Болезнено чувствителен към грозното и пошлото, вие няма да намерите място до него, ако поне малко сте груби. Много лесно нараним, Конят не обича разочарованията и обидите. Всяка изпусната зла дума засяда дълбоко в душата му и го кара да страда.

image


Този енергичен, умен и изящен човек може да се превърне в истински звяр. Ако той избухне, няма да е зле да сте надалеч. Това обаче не е страшно, защото много бързо яростта му се укротява и той отново е най-лъчезарната личност, която сте срещали. Конят не се стреми да трупа пари, но въпреки това парите го затрупват и той с удоволствие се възползва от тях. Пестелив и разсъдлив, той не прахосва пари, а разумно ги из ползва.
Той е особено грижовен в семейството си. Вие сте щастливи, ако имате партньор Кон. Верен и предан е, затова бъдете спокойни и му дайте свободата, от която той толкова много се нуждае. Не го задушавайте с ограничения. Жените Коне са весели и приветливи. Умни и интересни личности, с тях се живее приятно и никога няма да ви е скучно.
Ако имате нужда от помощ, помолете Коня, той ще се отзове и можете да разчитате на него. Но не споделяйте тайните си с Коня, той няма да ги запази ... Той би могъл да устрои живота си с Коза. Тези двама заговорници могат заедно да се преборят с трудностите в живота, тъй като променливият характер, чувството за хумор на Козата и нейните капризи ще превъзхождат егоизма му, още повече, че нито един от тях няма да го осъзнава. Заради всички свои противоположни качества, Конят може дружно да живее с Кучето и Тигъра, и двамата са съсредоточени в своите решения, психологическите проблеми и няма да обръщат внимание на романтичния и нестабилен Кон.

Каквото и да се случи, Конят не трябва да свързва живота си с Плъх. Всеки любовен съюз между тези страстни натури може да предизвика искри, които да повлекат след себе си пълно унищожение.

Дървеният Кон държи на  моралните стойности. Разчитайте на него във всяко едно отношение. Той добре би ръководил свой офис и с твърда ръка ще направлява делата си. Не му давайте съвети! Това го дразни. Усърден и съвестен, той е пример за подражание и всички го уважават и у  конкурентите си буди възхищение. Много мек характер. Лъчезарен и приветлив, той е търсен за приятел. Мрази напрежението в отношенията. Плод на богатото му въображение са нестандартните решения, които взима и те го из дигат на по-високо ниво от всички 

Посоката на Коня е юг. Цветът е оранжев.
Времето на Коня е от 11 ч. до 24:59.
Елементът 
му е вода. 
Мъжът, роден в годината на Коня – ще се радва на почести и слава. Ако е роден през есента и зимата ще бъде материално обезпечен. Ако има родилно петно на дясното рамо ще бъде избухлив. Най-труден месец – май.
Жената, родена в годината на Коня – приятна външност, устойчив характер. Само с близките си се отнася нервно, даже агресивно. Към мъжете е внимателна и склонна да изпълнява всичките им желания. Родените през пролетта и лятото имат много успешен живот, а тези през есента и зимата трябва да разчитат на чужда подкрепа.

Критични години
 За мъжа това са – 15 и 16-тата от живота му. За жената – 5,10 и 75 година.
Годината на Коня обещава да бъде година на възходи и падения. Ще има усилия за възстановяване на икономиката и на чувството за надежда и оптимизъм в хората, но неочаквани събития, съчетани с проблеми, започнали в годината на Змията, ще спират големия напредък.
Но жизнеността, чара и чувството за хумор на коня, заедно с упоритата работа, ще ни помогне да влезем в 2015г - Годината на Козата, триумфално, преодолели несгодите и предизвикателствата. Едно нещо трябва да  помним - конете имат добра издръжливост и са страхотни в прескачане на препятствия, които са поставени по пътя си.
Вижте и хороскопа за годината на дървения кон:
ХОРОСКОПИ ЗА 2014 ГОДИНА - ГОДИНАТА НА ДЪРВЕНИЯ КОН
Информацията е от нета.







Тагове:   зодии,   година,   2014,   китайски,   кон,   дървен,


Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi46
Категория: Туризъм
Прочетен: 2446836
Постинги: 175
Коментари: 210
Гласове: 841
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930