Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2014 06:56 - Слушай на живо някои световни радиа
Автор: krasi46 Категория: Музика   
Прочетен: 6275 Коментари: 0 Гласове:
18

Последна промяна: 10.06.2014 09:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                   image

                         Радио TSoNYC - Звукът на Ню Йорк
Радио „Звукът на Ню Йорк“ е базирано в Ню Йорк САЩ. Това е проект на основателя на радиото през 2006 година за преоткриване и насърчаване на дискозвученето, включително Соул-Фънк-Хаус, като в същото време се възползва от богата си колекция от винилови плочи.
                                 Golden радио
Golden радио е италианска радиостанция която излъчва от Виченца, Италия. Програмата на радиото е съставена от най-големите хитове на 80-те години и не се прекъсва за реклами.
Слушай Golden радио онлайн                                    Радио ElectricFM
Радио ElectricFM излъчва от New York City. програмата му е съставена от най-популярните днешни денс хитове, както и от от любимите ви хитове от 80-те и 90-те години. Ако обичате да танцувате слушайте Радио ElectricFM.
Слушай Радио ElectricFM онлайн                                          Party Vibe радио
Рейв парти културата се заражда във Великобритания през 80-те и 90-те години на 20 век. Тъй като местата където се организират рейв партита често са без лиценз и се стига до проблеми с полицията, рекламата на тези партита се разпространява от уста на уста. Party Vibe радио е мястото където можете да слушате само най-добрите миксове.
Слушай Party Vibe радио онлайн                                             NonStopPlay радио
NonStopPlay радио е интернет радиостанция, която излъчва непрекъснато денс музика. Радиото излъчва от Лондон Великобритания.
Слушай NonStopPlay радио онлайн                                            Pro FM радио
Pro FM е независимо web радио излъчващо на немски език от Холандия. В програмата на радиото са включени най-добрите денс парчета от 80-те и 90-те години, както и най доброто от съвременната денс музика.
Слушай Pro FM радио онлайн                                            Funky Hot Mix Радио
Funky Hot Mix Радио е онлайн радио излъчващо от Париж Франция. Радиото излъчва 24 часова програма която е горещ микс от фънк, диско, денс, хаус музика.
Слушай Funky Hot Mix Радио онлайн                                           Playdio радио
Playdio радио излъчва на живо 24/7 от Швеция. В програмата на радиото са включени Trance, Dance, Techno.
Слушай Playdio радио онлайн                                                SKY.fm - best of the 80s
Радио SKY.fm - best of the 80s излъчва най доброто от ню уейв музиката през 80-те години. Можете да се насладите на най-добрите изпълнения на Cyndi Lauper, Duran Duran, Madonna, The Police и много други.
Слушай SKY.fm - best of the 80s онлайн                                                        Радио Canal80
Радио Canal80 излъчва онлайн от Чили. Програмата на радиото е 24 часова и е съставена от поп и рок хитове от 80-те години.
Слушай Радио Canal80 онлайн                                                                   ElectricFM радио
ElectricFM - America"s Real Dance радио е базирано в Ню Йорк, САЩ. Радистанцията излъчва днешните танцувални хитове, но не забравя и свежите хитове от 80-те и 90-те години. Тук ще чуете хитове, които Вашата местна ефирна радиостанция никога няма да излъчи.
Слушай ElectricFM радио онлайн                                        Дискомания Радио
Дискомания Радио е базирано в гърция. Радиото излъчва 24 часова програма 7 дни в седмицата. Слушайте най-добрата ретро музика безспир.
Слушай Дискомания Радио онлайн                                     Радио Veronica - Холандия
Radio Veronica излъчва от Naarden Холандия. В програмата на радиото са включени най-добрите хитове от 80-те и 90-те представени от известни диджей като Patrick Kicken, Bart van Leeuwen, Rob van Someren, Ferry Maat, Luc van Rooij, Peter Teekamp, Erwin Peters en Ben Liebrand.
Слушай Радио Veronica - Холандия онлайн                                      Радио SKY.fm - Top Hits
Радио SKY.fm - Top Hits излъчва хитове 24 часа в денонощието. Радиото обхваща широк кръг от днешните хитове на Мадона, Марая Кери, Coldplay и много други.
Насладете се на своето SKY.fm - Top Hits радио и то ще вашето любимо радио за Хитове. Само хитове и нито един от тях не е рап.
Слушай Радио SKY.fm - Top Hits онлайн                                                Beatles Tribute
Beatles Tribute представя най-известните песни и кавъри на Beatles и на музикантите след разделянето. Но понякога можете да чуете и някои редки и дори странни записи.

Директорът на Битълс канала Gary Farr разказва.

“Някога в края на 1964 или може би в началото на 65 аз бях едно малко момче което слушаше на средни вълни местната радиостанция в Маями на малко транзисторно радио. По това време “I Want to Hold Your Hand” започна да звучи по 10 пъти на ден и за мен и за моите приятели Битълс манията започна.”


Слушай Beatles Tribute онлайн                                                       Love Music
SKY.fm Ви посреща със своя канал посветен на романтичната музика. Дали тепърва се влюбвате или вече сте с разбито сърце The Love Music channel е за Вас. Вие ще чуете класически романтични песни от 60-те и 70-те, заедно с много хитове от 80-те. Звучат изпълнители като: Celine Dion, Bryan Adams, Michael Bolton, Lionel Richie.
Слушай Love Music онлайн                                  
                                          Радио CIBM 107
Радио CIBM 107 е базирано в Квебек, Канада. Радиоемисиите са на френски език. Излъчва се основно поп и рок музика. Аудиторията са работещи хора от 18 до 49 години, слушащи радио в офиси магазини, ресторанти или пък в колите си.
                                                    Rock радио
Rock радио излъчва от Антверпен, Белгия двадесет и четири часова програма. То предлага голям избор на класически рок, хард рок, гръндж, алтернативен, метъл и пънк рок
                                            CodeBass радио
CodeBass радио е повече от една проста радиостанция. Това е една общност! Радиото излъчва от Балтимор, Мериленд - САЩ Екипа е изцяло от доброволци, които обичат музиката. Те са талантливи програмисти, дизайнери и други специалисти, на общността.
                                                      APS радио
APS радио е интернет радио, което предлага и излъчва популярна музика от последния половин век. То започва излъчване по интернет през 2005 г., въпреки че по това време той не е било известен като APS радио.
                                            Радио KCME-FM Classical
Радио KCME е базирана в Колорадо Спрингс, САЩ. KCME-FM Classical е независима обществена радиостанция излъчваща предавания с класическа музика 24 часа на ден. Радиото е основано през 1977 и постепенно започва излъчвания чрез сателит и по Интернет.
Слушай Радио KCME-FM Classical онлайн                                                      Радио Symphony
Radio Symphony излъчва от Ню Йорк – САЩ. Програмата е изцяло от класическа музика. Застъпени са Ференц Лист, Йозеф Хайдн, Живалди и други извесни композитори
Слушай Радио Symphony онлайн                                                 Радио Класическа музика
Радио Classical Music е базирано в Trenton, USA – Michigan. Радиото започва своите излъчвания преди около четири години. Всички които работят за радиостанцията са доброволци свързани от любовта към класическата музика. Програмата на радиото е 24 часова и предлага на своите слушатели най-качествената класическа музика.
Слушай Радио Класическа музика онла                                        Smooth Jazz радио
Smooth Jazz радио е базирано в Калифорния, САЩ и излъчва най-добрия мек джаз 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Всеки ден в радиото гостуват DJ от света на джаза.
Слушай Smooth Jazz радио онлайн                                      Best Smooth Jazz радио
Best Smooth Jazz радио се хоства в Лондон, Великобритания от националния радиоводещ на Род Лукас. Радиото се излъчва и в мрежата на SKY TV по цяла Европа и северна Африка до потенциална аудитория от 495 милиона души. Радиото излъчва мек джаз, соул и представя музиканти като Джордж Бенсън, Shakatak, Брайън Кулберстън, Норман Браун и много други.
Слушай Best Smooth Jazz радио онлайн                              Радио Sax FM
Радио Sax FM е безплатна радиостанция излъчваща само по интернет. Програмата на радиото е съставена от мек джаз и се излъчва 24 часа в денонощието без прекъсване за реклама. Радиото е създадено от Карл Мур, като резултат от личните му пристрастия към джаза.
Слушай Радио Sax FM онлайн                                                    DR Джаз радио
DR Джаз радио е датско онлайн радио /internet radio/. DR Джаз радио излъчва джаз музика през целия ден. В програмата са включени традиционен джаз, суинг, бибоп, фюжън, както и представяне на най-новите компакт дискове с последните тенденции в джаза
Слушай DR Джаз радио онлайн                                               Радио SKY.fm - Smooth Jazz
В раздела на радио SKY.fm - Smooth Jazz Вие можете да чуете микс от безспорно най-доброто от Smooth Jazz-а. Тук Вие ще намерите нещо повече от друга радиостанция.
Отговорен за програмата на Radio SKY.fm - Smooth Jazz е Jimi King, човек с над 30 годишен опит в радиото и музикални джаз проекти във Великобритания.
Слушай Радио SKY.fm - Smooth Jazz онлайн                                                      WBGO Jazz
WBGO Jazz стартира онлайн през 1995 г., а от юни 2001 г. има съвсем нов облик. WBGO се превърна в едно от водещите джаз радия в САЩ и предлага на своите слушатели богата колекция от джаз пиеси, интервюта с водещи джаз музиканти.
Слушай WBGO Jazz онлайн                                            Радио CIBM 107
Радио CIBM 107 е базирано в Квебек, Канада. Радиоемисиите са на френски език. Излъчва се основно поп и рок музика. Аудиторията са работещи хора от 18 до 49 години, слушащи радио в офиси магазини, ресторанти или пък в колите си.
Слушай Радио CIBM 107 онлайн                                             CodeBass радио
CodeBass радио е повече от една проста радиостанция. Това е една общност! Радиото излъчва от Балтимор, Мериленд - САЩ Екипа е изцяло от доброволци, които обичат музиката. Те са талантливи програмисти, дизайнери и други специалисти, на общността.
Слушай CodeBass радио онлайн                                                 APS радио
APS радио е интернет радио, което предлага и излъчва популярна музика от последния половин век. То започва излъчване по интернет през 2005 г., въпреки че по това време той не е било известен като APS радио.
Слушай APS радио онлайн                                                Радио 35x80
Радио 35x80 е WEB радио излъчващо най-големите хитове на 80-те години, както и някои чудесни ремикс версии на популярни композиции или техни разширени версии. 
Това е радио за живелите през 80-те, които изпитват малко носталгия по отминалите времена, но дава възможност и на младото поколение да намери песни които са се превърнали в класика в историята на музиката. 35x80 не излъчва реклами
.
Слушай Радио 35x80 онлайн  


Тагове:   на живо,   световни,   слушай,   радиа,


Гласувай:
18



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi46
Категория: Туризъм
Прочетен: 2442284
Постинги: 175
Коментари: 210
Гласове: 841
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031