Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2014 07:30 - Кой спечели в "Големите надежди"?
Автор: krasi46 Категория: Музика   
Прочетен: 2989 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 10.06.2014 09:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        Кристиана Асенова е големият победител в първия сезон на предаването "Големите надежди" по Нова ТВ. 14-годишната талантлива изпълнителка събра 38% от зрителския вот.    "Чувствам се страхотно, просто великолепно! Много благодаря на всички от сърце! Обичам ви", сподели развълнуваната победителка.
 Тя призова всички млади таланти, които се колебаят дали да се явяват на кастинги, да вярват в себе си.

С феноменалните две изпълнения на Adagio на Лара Фабиан и обичаната от всички българи "Хубава си, моя горо", Кристиана Асенова спечели безапелационно сърцата на зрителите. На финала тя се изправи срещу Мариам Маврова и Радко Петков.

Младата надежда от Търговище, която някои вече наричат "българската Лара Фабиан", спечели обучение в академията на сър Джеймс Пол Маккартни в Ливърпул, участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy и парична награда в размер на 30 000 лв., чека за която й връчи лично продуцентът на предаването – Магърдич Халваджиян

image

"Понякога, за да успее, човек трябва да бъде не само талантлив, но постоянен и упорит", с тези думи Маги Халваджиян се обърна към талантливата дива, припомняйки факта, че когато се е явила на кастингите за предаването във Велико Търново, самата тя не е искала да участва.
На второ място зрителският вот класира талантливия Радко Петков
На трето място пък остана Мариам Маврова.
image

 Макар само на 14 години, Кристиана Асенова вече има международно признание зад гърба си – класира се в челната десетка в детския песенен конкурс „Евровизия“. Отлично се представя и на конкурсите, на които се явява у нас – „Бургас и морето“, както и конкурси в Банско и Пловдив. Представя се индивидуално и групово с „Ню войсис“, а така също е пяла и заедно с „Биг Бенд“. От тригодишна свири на пиано. Мечтае да продължи да се занимава с музика и да учи в музикална паралелка. Обича да рисува и да пее дует със сестра си Симона.

"Не съм ли ял, не мога да пея", по детски признава 13-годишният Радко от Троян. Започва да пее на 6 години, когато с Хайгашод Агасян изпява „Песен за приятелството“. Днес участва в 5-6 конкурса годишно, има множество първи награди, а преди 2 месеца печели голямата награда в Новите гласове на БНР. Обича да импровизира, а всички, които го познават, са убедени, че го очаква бляскава сцена и звездно бъдеще. 

През 2011 г. Мариам Маврова пък печели зрителския вот на детския песенен конкурс „Евровизия“. Има над 30 призови места от международни и национални конкурси, а от националния музикално-танцов конкурс „Орфеева дарба“, освен Гран При, печели и запис на песен в БНР. Участвала е в благотворителни концерти във Велинград и София. Обича да танцува – занимавала се е със спортни и народни танци. Като малка е свирила на пиано, но в момента предпочита китарата. С музика се занимава и по-големият й брат (18 г.), който свири на кларинет в духовия оркестър във Велинград.  

▶ Кристиана Асенова (песен на български език) - Големите надежди финал - 04.06.2014 г. - VBOX7

Ето и финала на "Големите надежди":
Големите надежди -ФИНАЛ - 04.06.2014 3-3 - Videoclip.bg

 



Гласувай:
13



1. gabar4eto - !!!!!!!!
05.06.2014 11:38
kRISTIQNA trqbvashe da specheli , ako bqha lansilari drug shteshe da e gadno , zashtoto naistina se opitaha da lansirat edna druga nadejda , no tova e nai pravilniqt izbor i sam udovoletvoren , zashtoto mi se izparvqshe kojata pri vsqko izpalnenie na tova momiche .Bog go e daril ne samo s talant , s krasota no i sas skromnost , za koeto sa doprinesli sas sigornost i neinite roditeli.Az sam shtastliv che specheli edno talantlivo krasivo balgarsko dete , a ne specheliha parite , aragontnosta i familnicheto.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi46
Категория: Туризъм
Прочетен: 2442416
Постинги: 175
Коментари: 210
Гласове: 841
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031