Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2014 11:12 - Феноменът Крисия Тодорова
Автор: krasi46 Категория: Музика   
Прочетен: 3668 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 22.07.2014 11:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Като в приказките е израснало и живее 9-годишното дете-чудо Крисия Тодорова, което подлуди цяла България с изпълненията си в „Шоуто на Слави”. Претендентката за партньорка на г-н Андреев не случайно се чувства като принцеса и демонстрира невероятно самочувствие на екран. Тя наистина е отгледана като такава и за разлика от повечето си връстници в България не знае какво е недоимък или пък лишение.

image

 Баща й Марин е един от най-богатите хора в Разград и региона и се старае на дъщерите му не само да не им липсва нищо, но и да живеят в охолство и лукс, разкриват близки до фамилията от Разград.

Семейството от години било заможно и децата са свикнали да живеят на широко още от бебета. Майка им Ангелина, която е била балерина във Варна, от бебета ги обличала в маркови тоалети и имала бавачка и домашна помощница у дома, които да й помагат.
image

 Крисия си има и шофьор, който често я кара и взима от училище и от уроците по музика и солфеж в читалището. По едно я пазеха и двама гардове, не мърдаше никъде без охрана“, издават от училище „Васил Левски” в Разград, където учат и двете по-големи сестри – 9-годишната Крисия и 13-годишната й кака Тифани. Малката Марина е на 5 годинки и е под грижите на майка им.
image

 Според близки до фамилията бизнесът на таткото Марин не бил само с известния хотелски комплекс „Тифани” на 12 км от Разград. Той се занимавал и с внос и износ, търговия и какво ли още не и допреди няколко години почти не му виждали очите в града. Постоянно пътувал до Варна и Шумен да върти сделки и само от време на време мяркали уникалното му возило – графитено „Бентли” с шест 7-ци в номера, каквото имат малцина баровци у нас. Тогаво той също се движел с охрана от 3-4 момчета и шофьор. „Марин е добро момче, отзивчиво, не отказва парична помощ на никого. Той беше един от най-щедрите спонсори на различни благотворителни дейности в Разград“, разказват негови съграждани. Подпомогнал дори последните две предизборни кампании на Яне Янев и РЗС в региона.

Преди живееха много по-показно с охраната и скъпите коли, но като започнаха отвличанията на богаташи, доста се посмириха. Марин продаде най-баровските коли и дори заряза част от бизнеса си. Вероятно от страх и децата ходеха с охрана. Сега гавазите ги няма и са останали само шофьорите”, разкриват още приближени на фамилията на Крисия. По думите им таткото на малката звезда бил душа човек и не връщал никого в нужда, като преди време дори приютил семейство с изгоряла къща в хотела си край града за няколко месеца, без да им иска и стотинка.

image

 Господ му връща после добрината. Ето какъв талант е дал на Крисето, такова нещо с пари не се купува”, коментират и съгражданите им. По думите им майката Ангелина също била с добро сърце и се раздавала за хората. Тя пък подпомагала няколко дечица от бедни семейства, които имали дарби да ги развиват, плащайки уроците им в местния Център за работа с деца, където и дъщеря й Крисия се учи на пеене при педагожката Свилена Дечева.

Страшно дисциплинирана, много изпълнителна, защото талантът си е талант, но работата трябва да се свършва, а тя го прави по най-добрия начин, много благодатен ученик е, много лесно се работи с нея, но много работи. Искам да подчертая, всички мислят, че на нея всичко и е подарено, но не е така, тези неща не се подаряват току така, те се заслужават с много работа и тя си я свършва всеки път”, казва пък за Крисия преподавателката й. Тя разкрива също, че детето-чудо се старае не само в музикалните уроци, но и в училище и е пълна отличничка по всички предмети. Учителите й дори са учудени как се справя с всичко, защото допълнително ходела и на уроци по балет и рисуване, където също показвала високи резултати. 

В музиката обаче вече има и награди. Първата й е връчена от Лили Иванова на конкурса, който примата организира в родния си град Кубрат - „Медни гласчета“. За това и малката принцеса изпълнява с удоволствие песните на звездата и дори имитира успешно държанието й на сцената.  Кликнете по-долу върху синия линк, за да се насладите на концерта в Разград .

Концерт “Крисия и приятели в Разград” - Шоуто на Слави





Тагове:   феномен,   шоу,   Слави,   Тодорова,   Крисия,


Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi46
Категория: Туризъм
Прочетен: 2445959
Постинги: 175
Коментари: 210
Гласове: 841
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930