Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2015 07:38 - Над 2000 души ще играят паневритмия край Бъбрека днес, Петър Дънов: Всички банки ще се сринат, ще настане глад
Автор: krasi46 Категория: Туризъм   
Прочетен: 3767 Коментари: 1 Гласове:
15

Последна промяна: 27.08.2015 06:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Всяка година на 19 август последователите на Учителя Петър Дънов посрещат Божествената Нова година край Седемте рилски езера. Учението на Бялото братство става все по-популярно по света, затова и тази година се очертава чужденците да са повече от българите. Очаква се традиционното число от около 2000 души, играещи паневритмия край езерото Бъбрека, това лято да бъде надхвърлено. Дънов е цигулар, пианист, композитор, ясновидец, лечител, телепат. Владее телепортацията, стихиите и времето, свидетелстват негови ученици и съвременници. Изчезва от заключена стая, от полицейска килия и обсада. Появява се и изневиделица. Отговаря на въпроси, преди да му ги зададат, лекува от големи разстояния, понякога телепатично и преди да го потърсят за помощ. Като вълшебник от приказките материализира върху масата фруктиери с плодове, съживява мъртви. И оставя своите предсказания за бъдещето на планетата и на България. Едно от най-малко познатите е това, че през 21-ви век финансовите институции ще се сринат. „Всички човешки банки ще фалират. Животът на хората ще се обезсмисли. Ще дойде ден, когато парите ще се обезценят толкова много, че с милиони не ще могат да си приготвят един обяд.
Баба Ванга разкрила новото прераждане на Учителя Петър Дънов
image
Европейските народи ще оголеят, ще изгубят силата си, ще настане глад на Земята. Кокошки, пуйки, агнета, прасета ще намалеят, почти ще изчезнат. Не само това, но и хлябът ще се намали, ще се дава дневно по 200-300 грама на човек. Може да се случи и да гладувате 2-3 дни. Животът ще стане непоносим. Страданията ще обърнат хората към Бога“, сочи предсказание на Беинса Дуно. Това е псевдонимът на Петър Дънов. Смята се, че означава „Този, който прави добро чрез слово“.
Словото на Учителя обаче разкрива и други страшни картини по Земята през 21-ви век. Климатичните условия ще се изменят, казва Дънов. Чрез земетресение постепенно ще потъва част от Средиземно море и бреговете наоколо. Средиземно море ще се влее в Каспийско. Сахара ще се наводни – ще стане море, около което ще възникнат култури. Балканският полуостров постепенно ще спада, ще потъва. Но въпреки това българите не трябва да се плашат, успокоявал създателят на Бялото братство. „Средиземно море ще се приближи до Родопите. Сега Европа е в умерения пояс, но пак ще дойде на Екватора. Но каквото и да става, българите не трябва да се плашат. Те са турени в тила на цялото човечество да го пазят от лошите духове. И колкото и да се атакува тази крепост, тя е непревземаема, тя е центърът на любовта към Бога. И тъй като са надарени с твърдост, ще могат да я опазят, а така и да се прославят“, казва Дънов.
image

До 6-ата си година малкият Петър Дънов не говори. Не казва нито една дума. Смятат го за ням. Само баща му Константин Дъновски, първият български свещеник във Варна, вярва, че момчето му ще проговори, и ежедневно се моли за това. Така един ден чудото става. Случва се на нивата по време на жътва точно 6 години след раждането на Петър – на 11 юли 1864 г.
Тайната извънземна база на Бялото братство в Тибет













Гласувай:
17



1. zaw12929 - Какво е дъновизма- разрушаване на ...
19.08.2015 08:54
Какво е дъновизма- разрушаване на християнството от християни.
Други проповядват йога- друга религия

Дънов прави това, защото не е избран за патриарх. А това е грешно. Връщщане към почит на слънцето, към варварските години на човечеството. Целият шум е да пречи на хората да почитат не Бог... а парите и... станахме страна на моловете дебели болни, лакоми умиращи
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi46
Категория: Туризъм
Прочетен: 2446369
Постинги: 175
Коментари: 210
Гласове: 841
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930