Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2015 11:35 - 4 години в гр. Сафи на брега на Атлантическия океан
Автор: krasi46 Категория: Туризъм   
Прочетен: 2209 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 11.07.2015 11:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сафи е град, разположен в западната част на Мароко, на брега на Атлантическия океан. Градът е столица на региона Дуккала-Абда и има население, наброяващо около 300 000 души според данни от 2014г. Сафи също така е и център на агломерация с население близо 793,000 души според данни от 1987г. Градът е главното рибарско пристанище на страната за сардини, но също така се изнасят фосфати, текстилни изделия и керамика. По време на Втората световна война градът е едно от местата за приземяване за Операция Факел.

Сафи, под името Сафим, бил под португалско управление в периода между 1488 и 1541г. Стената, построена да предпазва Сафи от нашественици, все още е там.Патрон на града е Абу Мохамед Салих.
Керамиката та Сафи е известна по целия свят.
Гневът и диханието на пустинята Сахара

image
Сафи - Мароко - Safi - едно пътуване до пустинята Сахара
                     Забележителности в Сафи

1. Португалската катедрала
Сафи е прочут с известни забележителности като Cathйdrale Portugaise. Само чрез agoda.com ще намерите най-ниските цени за резервации на хотели в близост до Църкви и параклиси. Изборът на хотел за отсядане в близост до Cathйdrale Portugaise варира от луксозни до къщи за гости на достъпни цени.

Резервации на хотели в близост до Cathйdrale Portugaise се правят лесно чрез Agoda.com със защитения онлайн формуляр за резервация. Ще намерите лесно хотел в Сафи, благодарение на удобната търсачка и обширната информация. С повече от 150,000 хотела по цял свят, чрез agoda.com е лесно да се намери хотел в близост до толкова посещавани места като Cathйdrale Portugais
e.
 2. Сафи - Джамията
image

3. Хотел "Риад" в гр. Сафи
image
4. Ксар ал-Бахр
Сафи е прочут с известни забележителности като Qasr al-Bahr. Agoda.com гарантира най-ниски цени за хотели в близост до атракции като Паметници и забележителности. Изборът на хотел за отсядане в близост до Qasr al-Bahr варира от луксозни до къщи за гости на достъпни цени.

Agoda.com предоставя защитен онлайн формуляр за бърза и лесна резервация на хотел в близост до Qasr al-Bahr. Уеб страницата ни за Сафи включва удобна търсачка и обширна информация за хотелите, което улеснява търсенето на хотели. С повече от 150,000 хотела по цял свят, чрез agoda.com е лесно да се намери хотел в близост до толкова посещавани места като Qasr al-Bahr.


5. Национален музей на керамиката
http://maroc-voyage.fr.gd/Safi-.htm  
Места като Musйe National de Cйramique привличат туристите в Сафи. Agoda.com предлага най-ниски цени за резервации в хотели, много от които се намират в близост до Музеи и художествени галерии. Изборът на хотел за отсядане в близост до Musйe National de Cйramique варира от луксозни до къщи за гости на достъпни цени.
image

Ползването на защитения онлайн формуляр за резервации на хотел чрез Agoda.com в близост до забележителности като Musйe National de Cйramique е бързо и лесно. Удобната търсачка и подбраната информация за хотелските услуги улесняват намирането на хотели в Сафи. Повече от 3,500,000 пътуващи избраха agoda.com, за да намерят перфектния хотел в близост до места като Musйe National de Cйramique

6. Колин де Потие
image

Сафи е известен с интересни места като Colline des Potiers. Само чрез agoda.com посетителите могат да намерят най-добрите цени за хотели намиращи се в близост до Увеселителни и тематични паркове. Изборът на хотел за отсядане в близост до Colline des Potiers варира от луксозни до къщи за гости на достъпни цени.

Agoda.com предоставя защитен онлайн формуляр за бърза и лесна резервация на хотел в близост до Colline des Potiers. Хотелите могат да бъдат разгледани лесно чрез уеб страница ни за Сафи, оборудвана с удобна търсачка и обширна информация за хотелите. С наличността в над 22,000 града по целия свят, все повече пътници днес избират agoda.com, за да търсят хотели близо до забележителности като Colline des Potiers.

7. Португалска катедрала
image
Сафи е прочут с известни забележителности като Cathйdrale Portugaise. Само чрез agoda.com ще намерите най-ниските цени за резервации на хотели в близост до Църкви и параклиси. Изборът на хотел за отсядане в близост до Cathйdrale Portugaise варира от луксозни до къщи за гости на достъпни цени.

Резервации на хотели в близост до Cathйdrale Portugaise се правят лесно чрез Agoda.com със защитения онлайн формуляр за резервация. Ще намерите лесно хотел в Сафи, благодарение на удобната търсачка и обширната информация. С повече от 150,000 хотела по цял свят, чрез agoda.com е лесно да се намери хотел в близост до толкова посещавани места като Cathйdrale Portugaise.

image









Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi46
Категория: Туризъм
Прочетен: 2449791
Постинги: 175
Коментари: 210
Гласове: 841
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930