Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2016 17:55 - СУПЕР СЕНЗАЦИЯ! Никола Филчев разкри пред БЛИЦ стряскащи факти за Плевнелиев и отсече: Кънев, Атанас Атанасов, Иво Прокопиев, Христо Иванов са шайка вагабонти!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2840 Коментари: 5 Гласове:
11

Последна промяна: 28.10.2016 14:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ВИЦЪТ НА ДЕНЯ: за Бойко и Радан ... Проф. Никола Филчев- бивш главен прокурор в интервю  обяснява  какво се крие зад провокацията срещу премиера Борисов и главния прокурор Цацаров   Никола Филчев е известен с безкомпромисната си позиция, не се притеснява да говори от първо лице по най-важните въпроси в държавата. Ето как г-н Филчев отговори на въпросите на управителя на БЛИЦ Ивайло Крачунов.Политическото напрежение в страната се повишава преди изборите. Засилиха се атаките срещу правителството и премиера Борисов. Някой се опитва да клати лодката. Вашата оценка ?
– Благодаря Ви, че се интересувате и от моето мнение, което отдавна няма значение. Не  давам генерални оценки и присъди за правителства, президенти, премиери и т.н. Едно е ясно – президентът Плевнелиев си отива, слава Богу. Премиерът Борисов остава. И то за дълго,

– Какво имате против г-н Плевнелиев?
– Нямам нищо против г-н Плевнелиев. Но напоследък той ни залива всеки ден с препоръки за нашия морал и хвалби за своите морални подвизи. Кой обаче ни учи на морал ? До 1990 г. господинът е щатен секретар на Димитровския комунистически младежки съюз, т.е. пропагандира комунистическите идеи срещу заплащане. След промените, когато няма хляб в тази работа, той става гадател и продавач на късмети в родния си край. печели по „паркинзите” на Германия като крупен бизнесмен.Днес голям радетел за евроатлантически ценности. Световен борец срещу комунизма и Русия. Пак срещу пари. Стига вече. Народът не е чак толкова прост.

– Много строго съдите г-н Пленелиев. Защо?
– Не е само той. Такива има доста. Едно време градяха комунизма, а днес се борят срещу него. Все за пари.

– Партията на Иван Костов ДСБ злостно атакува премиера Борисов. Засипва го с обиди и клевети. Споделяте ли тези отрицателни оценки?
– Познавам министър-председателя Борисов от двайсетина години. През това време той израсна много като държавник и ръководител, който работи за добруването на народа. Но упражняването на властта винаги носи негативи. При нашата бедност хората естествено насочват неудовлетворението си към началника, който и да той. Управлението на държавата не е лесна работа. Едно е да ругаеш в кръчмата или пред телевизора. А друго е да водиш държавния кораб през бурята, така че да оцелее. Ветровете и подводните течения са много. А държавникът трябва да мисли за всичко.

– Щом като познавате премиера отдавна, разкажете ни за него.
– За премиера Борисов няма да кажа нищо. Но за главния секретар на МВР Борисов, с когото съм работил пет години като главен прокурор, мога да кажа много хубави неща. Той обичаше да работи. Уважаваше закона. непримирим в борбата срещу престъпността. Имаше успехи, високо оценени от международните институции.

– Излиза че не споделяте атаките на костовистите Радан Кънев, Атанас Атанасов, Иво Прокопиев, Христо Иванов и други подобни?
–  Не възнамерявам да ги обсъждам. Те нямат никакво значение.  туй са една шайка вагабонти, не заслужават внимание.

 

– Не сте ли прекалено краен?
– Думите са ваши, на журналистите. Вземете Костов, той е на бунището на историята. След като организира разграбването на България чрез разбойническата приватизация се оттегли на заслужен отдих. Затова днес няма пари за заплати, пенсии, за здравеопазване, за образование и т.н. Защото той продаде държавно имущество за 30 милиарда долара на своите другари, а в хазната на държавата  постъпиха обратно 3 милиарда долара.

– Но генерал Атанас Атанасов е респектираща фигура в очите на някои хора?
– Аз не искам да го коментирам. Но неговите колеги от службата  са го кръстили в официални документи „миризливия Гном”. Нямам какво да добавя. Получил образование „моторист на малък речен кораб” и е карал локомотив като втори машинист, той какво друго е направил. Занимавал се е само с интриги, подслушване, мръсни операции за лично обогатяване и за злепоставяне на различни хора. Силата на такива мушмороци е, че нямат морал. Всичко това многократно е посочвано в медиите, а също и в документи на МВР.  За да внеса малко свежа нотка в нашия разговор, ще ви кажа кажа един случай.  Преди години ме покани на вечеря директора на ФБР Луис Фрий в резиденцията на американския посланик в София Ричард Майлс. На срещата присъства и Атанасов. Държа се  подмазвачески, недостойно,наговори нелепости срещу Русия, че гостенинът се засрами и сконфузено смени темата. Да не влизам в подробности.

– Напоследък много се коментира нецензурното обръщение на Радан Кънев към премиера?
– Срамна работа. Това е добре обмислена провокация, с цел да се предизвика премиера да отговори по същия начин. И тогава се забравя провокацията на Кънев, а ще остане казаното от премиера. Защото наистина, кой е „мъжкарят” Кънев ? – Несретно адвокатче, което не е спечелило нито едно дело. С просташката си проява Кънев даде още едно доказателство за своята нетрадиционна сексуална ориентация. Зависим човек.

– Катастрофиралият бивш министър на правосъдието Христо Иванов много остро атакува главния прокурор Цацаров в медиите на скандалния бизнесмен Прокопиев?
– За червенобузото момче няма какво да се коментира. Всеки момент то може да влезе в затвора, както усилено пишат другите медии. А що се отнася до т.нар. министър Иванов, той също е едно сбъркано момче. Никой не му обръща внимание. От неговите стратегии, концепции, директиви и т.н. за съдебна реформа днес нищо не остана. Никой не си спомня за него. И за да привлече вниманието, той казва нещо срещу главния прокурор. Та дано го забележат и да го направят и него главен прокурор след време. Иначе се прехранва от помощи от някаква американска фондация.

– Прокуратурата успява ли в борбата срещу престъпността?
– Прокуратурата не предотвратява престъпността, а действа пост фактум, след като е извършено престъплението. МВР събира доказателствата, а прокуратурата само обвинява, въз основа на тези доказателства. Но не осъжда. Това е работа на независимия съд.
Главният прокурор Цацаров отлично ръководи прокуратурата. Не влага политически пристрастия и предубеденост в работата си. Ще посоча само едно доказателство от последните дни. – По повод на АЕЦ Белене прокуратурата повдигна обвинения на министри от двата полюса на политическия спектър. Без да се интересува кой е от управляващата партия и  кой е от бившата или бъдеща управляваща партия. За това се иска много кураж и мъжество. Прокурорът си създава много лични неприятности в защита на обществения интерес, в защита на закона. Ето това прави главният прокурор Цацаров.












Гласувай:
11



1. zaw12929 - Тотален фурор във Фейса! Този нов ...
26.10.2016 18:00
Тотален фурор във Фейса! Този нов виц за Бойко и Цачева разби всички! Завел Бойко Борисов новия кандидат за президент в клиника за естетична хирургия, за да я разкрасят малко.

Започнал да нарежда:

– Искам краката да са като на Бриджит Бардо, талията като на Софи Марсо, шията като на Изабел Аджани….

Докторът се почесал и попитал:

– А лицето като на Жерар Депардийо ли да го оставим?

друг: Бойко Борисов на Цецка Цачева преди да я номинира за президент?

Цецке, ако не се си първа или втора на първия тур на изборите, ще те сменяме с Кристалина

ДРУГ: Двама приятели си говорят и единият вика на другия:

– Днеска пускам първи канал – Цецка Цачева и Бойко Борисов.

Превключвам на втория – Цецка Цачева и Бойко Борисов.

Обръщам на третия – Цецка Цачева и Бойко Борисов.

Страх ме е да пусна п*рно канала!
цитирай
2. zaw12929 - ВИЦЪТ НА ДЕНЯ: за Бойко и Радан ...
26.10.2016 18:17
ВИЦЪТ НА ДЕНЯ: за Бойко и Радан
Влиза Радан Кънев в кръчма, а зад бара- Министър Председателя на България и пита Радан Кънев
-Какво да ти налея?!
-А , като ме гледаш, какво мислиш, че трябва да ми налееш?!
- Радане, като те гледам, мисля, че трябва да ти налея акъл...
цитирай
3. zaw12929 - ШОК Радев 29. 6 Цачева 26. 4 резул...
26.10.2016 18:32
ШОК Радев 29.6 Цачева 26.4 резултати от изборуте
цитирай
4. zaw12929 - И в политиката Бойко Борисов играе ...
26.10.2016 19:35
И в политиката Бойко Борисов играе охрана

Знаете ли защо Бойко Борисов е назначил министри като Даниел Митов и Николай Ненчев? Кой му ги препоръча и как е принуден да се съобрази? Публично, политическата подкрепа за тях е от последователите на Иван Костов. НПО-храненици и етно-функционери на чужди спец-служби също ги подкрепят. Самият Митов от 2006 г. бе изпълнителен директор на фондацията на ДСБ. Независимо че партията на Радан Кънев уж излезе от управлението, Борисов не смее да пипне тяхната политика. Нямаше да се раздели и с правосъдния Христо Иванов, който също я прокарваше, ако въпросната политика не бе създала големи сътресения с лица, на които Борисов разчита. В предишния му мандат управляваше без допълнителна парламентарна подкрепа, а министър на външните работи бе бившия говорител и заместник-председател на СДС Николай Младенов със същата политика. Не е известно от къде изникна Росен Плевнелиев за министър на регионалното развитие и как Борисов реши да го посочи за президент, така че Цветан Цветанов, тогава министър на вътрешните работи и едновременно шеф на предизборния щаб, да го прокара. Все въпроси за задкулисието, докато сблъсъкът с политиката на Георги Първанов продължава да се играе на сцената. Външната политика и отбраната са двете основни направления във функциите на президента. В тази област вече би следвало да се води политическия публичен дебат между претендентите за следващия мандат. Освен ако този дебат не е удобен за някой и целенасочено не се полагат усилия да бъде избегнат и подменен
пт сайта maxilian.free
цитирай
5. bojinkata - Филчев се подмазва гадно на будата! ...
27.10.2016 13:25
Филчев се подмазва гадно на будата! Бил не знам какъв си?! Поредния лакей, гъзолизец! За недоразумението президент е прав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14261647
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930