Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2017 08:57 - САЩ готвят УЖАСЯВАЩО оръжие, за да УНИЩОЖАТ Русия и СЛАВЯНСКИТЕ народи! Вижте ЗЛОДЕЯНИЕТО, което може да сложи КРАЙ на СВЕТА! Вижте ТУК!
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1715 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  САЩ готвят УЖАСЯВАЩО оръжие, за да УНИЩОЖАТ Русия и СЛАВЯНСКИТЕ народи! Вижте ЗЛОДЕЯНИЕТО, което може да сложи КРАЙ на СВЕТА! Вижте ТУК!


image

От няколко дни набира сили зловещ скандал, в центъра на който, както можете да се досетите, е незаконната, тайна и по същество шпионска дейност на американски „неправителствени“ организации на територията на Руската федерация.

В началото на седмицата, Владимир Путин обяви неочаквана и дори зашеметяваща новина. Руският лидер заяви официално пред Съвета за развитие на гражданското общество и правата на човека в РФ, че някой, с неизвестни цели събира биологичен материал от хората по цяла Русия.

Прес-секретарят на президента, Дмитрий Песков допълни, че спецслужбите на Руската федерация разполагат с данни за събиране на биологичен материал от западни емисари и неправителствени организации. Споменатите организации събират такъв материал от представители на различни руски етноси. Но най-вече ги интересувал биологичния материал на европеидните руснаци.

imageУжасени, хората от Русия, научиха още, че в своето безгранично нахалство, правителството на САЩ, преди два месеца, е обявило на своя официален сайт, поръчка от АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ и по-точно от Военно-въздушните сили на САЩ, за закупуване на живи тъкани на руснаци. Тази информация с един замах ликвидира всякакви съмнения, че янките събират биологичен и генетичен материал от руснаци.

Министерството на външните работи на Русия, незабавно отправи питане към Държавния департамент на САЩ, защо Пентагонът събира биологичен материал от руски граждани, без съответните руски власти да бъдат уведомени по установения ред. Отговорът на Вашингтон бе смехотворен. Неправителствени организации събирали биологичния материал за… чисто „научни цели“?! И продавали този материал на военните.

Пентагонът и „научни цели“?! Това изобщо не се връзва. Защото няма никакво значение какви са тези „научни цели“. Щом Военното ведомство на САЩ ги финансира, то е ясно и за несведущите, че резултатите от тези „научни изследвания“, ще се използват във все още необявената, но течаща с пълна сила ВОЙНА на Щатите срещу Руската федерация.

Но щом американските военни ще се занимават с „чиста“ наука, то защо руското министерство на отбраната да не обяви закупуване на биологичен материал от американски граждани? И да твърди, че това не се прави с лоши намерения, а в името на „чистата наука“!? Да…, и смешно, и жалко. Но, както знаем, Пентагонът е стигал и до по-високи върхове на безочието и човешкото скудоумие.

Руски научни и военни експерти веднага заявиха, че събирането на биологичен и генетичен материал на руснаци от Пентагона, със сигурност може да се използва в подготвяна биологична и бактериологична война срещу Руската федерация. А членове на руската Държавна дума заговориха за налагането на строг контрол върху всяка такава  съмнителна и ужасяващо заплашителна за хората в Русия, дейност.

imageЗам. министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков, направо и без особена дипломатичност заяви, че САЩ са маскирали биологичното оръжие под формата на инфекциозни заболявания сред хора, животни и растения. Рябков допълни, че тревогата се засилва и от извънредно голямото финансиране на щатските микробиологични лаборатории с двойно предназначение. За граждански, и най-вече за военни цели.

Събираният биологичен материал ще даде възможност на янките да изучават и променят генома на хората в РФ, твърдят учените. Което на практика означава, че освен смъртоносно опасните зарази и болести, може да бъде променена самата същност на руските хора. Може да бъде променена същността и на славянските народи. И те, както и всички хора по земята да бъдат превърнати в безволеви роби на глобалната плутокрация. Или пък да бъдат унищожени.
Затова председателят на главната лекарска комисия Генадий Онищенко заяви, че вече не става дума само за биологично оръжие. Става дума, че САЩ разработват и генетично оръжие, което има огромни и зловещи възможности, ако се използва във военната сфера.

imageРуският президент заяви още, че цялата дейност на американските НПО-та, се води много целенасочено и професионално. И че тук няма място за емоции. Необходимо е заплахата за Руската федерация да се оцени бързо, точно и във всички възможни аспекти. И да се действа с цялата строгост на закона.

Владимир Путин допълни още, че руските специални служби са наясно с всички организации, които се занимават с тази зловеща дейност. Както и с всеки отделен човек, който работи в тях и с тях. Знае се точното местонахождение на всеки. И на всяка заплаха, предупреди руският лидер, ще бъде даден мигновен, категоричен и респектиращ отговор.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.ne




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - В България това оръжие е успешно ...
07.11.2017 09:47
В България това оръжие е успешно изпитано и дава отлични резултати!
цитирай
2. krumbelosvet - Избави ни
08.11.2017 08:32
от лукавия
цитирай
3. radostinalassa - ....
10.11.2017 07:43
Янките използват чужди умове в науката , защото техните са малко вече.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738186
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031