Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2012 21:29 - Булчински бижута: 8 попълнения към булчинската рокля
Автор: vivi2 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4599 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.02.2014 16:49


Подготовката за сватбения ден е дълъг процес, планирането на който включва място, тема, инвентар на целия антураж и разбира се - булчинските бижута.

Традиционните булки са по-склонни да изберат бижута от слонова кост, платина и перли, като допълнение на техните сватбени рокли, които най-често са бели на цвят или понякога в цвят слонова кост.

Съвременните булки са все по-отворени към добавянето на елементи към целия си сватбен ден, избирайки нетрадиционни бижута. След като бижуто съвпада с роклята, няма проблем да го носите през целия сватбен ден.

Тук са някои избора при бижутата в сватбения ден, които можете да вземете под внимание:

1 Перли – Хората рядко бъркат, избирайки бижута с перли за сватбения си ден. Този вид сватбени бижута се използват вече столетия от жените, било като моден аксесоар или сватбено бижу. Носенето на перли на сватбата датира от древните гърци, които смятали че носенето им ще внесе хармония в семейството. Много жени също бяха повлияни от сватбата на Джаки О, когато тя ставаше госпожа Кенеди и носеше перлени бижута.

image

2 Диаманти – Този камък винаги е бил на висок пиадестал при жените, искащи да имат бляскава визия по някакъв повод, включително сватбения ден. Диамантеното бижу е уникално допълнение към визията на булката, допълвайки нейната естествена красота.

image

3 Скъпоценни камъни – Много булки включват в сватбените си бижута камъка на зодията си. При скъпоценните камъни е важно, както дизайнът и размерът, така и оттенъкът.
Още за бижутата от скъпоценни камъни на bijuta1.com

image

4 Ярки колиета – Дали било старомодна или модерна сватба, огърлицата от злато и перли винаги се е смятала за добър избор. Дизайни като топки или капки вода подхождат на всяка булчинска рокля.

image

5 Обеци тип „полилей ”– Ако булката е избрала да не носи огърлица, то тогава може да помисли за любимите на поколения обеци тип ,, полилей”. Те са идеално допълнение към сватбения ден, докато се спазва баланс между такива аксесоари като украшенията по главата и колиета.

6 Бижута от черупки – Те са идеалното попълнение към сватбите на плажа. Когато церемонията е сред природата, бижутата от естествени материали са добър избор. Има различни ръчно изработени бижута, направени от редки и ценни черупки.

7 Комплекти – Понякога комбинирането на различните бижута с целия тоалет е труден процес. В този случай е най-добре да вземете готов комплект и да не се занимавате със  съчетанията между различните елементи. Можете да се консултирате с бижутер, който е в състояние да проектира цял комплект бижута за сватба.



Гласувай:
2


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vivi2
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 14137
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930